Bestel nu de lekkerste speciaalbieren, cadeau's en gifts in de webshop van Biertje met Jeroen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Als je vóór 15.00 uur je bestelling hebt geplaatst, streven we ernaar deze de volgende dag te bezorgen. Op zondag en maandag vindt er geen bezorging plaats en kan je je bestelling pas op dinsdag verwachten. Wij streven ernaar het gekozen levertijdstip te halen, maar we kunnen dit helaas niet garanderen. Als je bestelling uit meer dan één zending bestaat, kan het zijn dat deze twee of meer dozen niet tegelijk geleverd worden.

 

Kan ik een ander levermoment kiezen?

Tijdens het bestelproces kun je ervoor kiezen om je bestelling op een andere dag te leveren. Geef dit even aan in de opmerkingen dan gaan wij ervoor zorgen dat dit goed gaat komen.

 

Er is iemand jonger dan 18 jaar thuis, mag hij mijn bestelling aannemen?

Wij snappen dat het soms lastig plannen is om thuis te zijn om het moment van levering. Helaas mag en wil BiertjemetJeroen geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. Om te zorgen dat onze producten aan een meerderjarige worden overhandigd (en daarmee in lijn met wet- en regelgeving wordt gehandeld), kan de bezorger naar de leeftijd informeren en om legitimatie vragen.

Ik bestel voor een bedrijf, kan ik de BTW aftrekken?

Via onze webshop kun je aangeven of het naar een bedrijf gestuurd wordt of naar een woonadres. Hier kun je de naam van het bedrijf invullen zodat DHL de locatie makkelijker kan vinden. Op bijna al onze producten wordt 21% BTW gerekend en wordt ook apart op de factuur genoemd. Voor bieren die geen of weinig alcohol bevatten (0,5% en lager) wordt 9% BTW in rekening gebracht.

Ik heb iets besteld, maar ik zou het toch willen terugsturen, hoe werkt dat?
We werken met levensmiddelen en die kun je niet retourneren bij Biertje met Jeroen


Levering
De producten van Biertje met Jeroen worden vanuit een 
een niet voor publiek toegankelijke besloten ruimte verstuurd, niet zijnde een horecalokaliteit;

Zwak Alcoholisch
Biertje met Jeroen bezorgt alleen zwak alcoholische dranken. Artikel 19 lid 2 DHW zegt dat het bezorgen van zwak-alcoholhoudende drank is toegestaan.