Bestel nu de lekkerste speciaalbieren, cadeau's en gifts in de webshop van Biertje met Jeroen

Wie is Jeroen


Bourgondisch, eigenwijs, creatief, gezellig en recht voor zijn raap is Jeroen achter het biertje.
Geboren en getogen in Kerkdriel op 15 Maart 1986. Daar waar ik zelfs nog mijn middelbare school heb kunnen afronden. Vervolgens naar s’-Hertogenbosch gegaan om met op te leiden voor IT-er (afgerond)
Dat is toch niet wat ik mijn toekomst wilde gaan doen en snel kwam ik erachter dat ik computers ging verruilen voor bier, muziek en gezelligheid.
Ik heb met diverse leidinggevende horecafuncties hier vorm aan gegeven en de benodigde kennis en papieren voor in huis gehaald.
Tevens ook met een eenmanszaak 10 jaar een entertainment bedrijf gehad waarbij ik professioneel DJ was en feesten en partijen organiseerde. I
n 2015 ben ik samen met mijn vrouw Britt onze trots “Opa Pietje” gestart.
Hier verdienen we elke dag met plezier onze boterham in ons Grand Café.
Met de horeca droom die uitgekomen was en mijn passie voor speciaalbier en dranken was de cirkel rond. Feesten en muzikale evenementen blijf ik ontzettend leuk vinden en af en toe kruip ik nog achter de draaitafel en organiseer ik nog steeds van allerlei leuks.


Naast ons drukke bestaan als ondernemers is het zeer belangrijk om op z’n tijd een glas bier met goed gezelschap te gaan drinken.
Daarbij is eten een zeer grote hobby van ons.
Mijn vrouw en ik houden ervan om overal te gaan proeven, nieuwe ideetjes voor de zaak op te doen en vooral lekker genieten. We zijn helemaal weg van reizen en hebben al ontzettend veel van de wereld gezien en geproefd. De spaarzame tijd die we samen vrij hebben wordt ook wel altijd voor deze doeleinde ingevuld.

Biertje met Jeroen is in het leven geroepen om te delen met iedereen wat lekker is op speciaalbier gebied, tevens bieden we het aan in onze uitgebreide online shop. Daar waar je online kunt bestellen en bezorgen.

Geen zin om deze kwats te volgen dan klap je alles dicht en kom je gezellig een biertje doen bij ons in de zaak of wie weet proosten we samen.

 Genieten is ’s levens eerste les!